Weet waar je eet

Geachte restauranthouder,

Restaurants lopen steeds meer klanten mis die koolhydraat-arm willen eten.
Veel diabetici gaan niet of nauwelijks uit eten. Vanwege een gebrek aan informatie en keuze.
Er is te weinig informatie over de hoeveelheid koolhydraten in de maaltijden en er is te weinig of helemaal geen keuze in menu’s met weinig koolhydraten.

U kunt deze markt aanboren.
Met een gratis advertentie op mHealth247, een groeiende community van diabetici. De enige voorwaarde is dat u een koolhydraat-arm menu met de naam ‘Weet waar u eet’ heeft waar wij naartoe kunnen linken.

aanmelden en meer informatie: jnvanaalsum@mhealth247.com

Het aantal diabetespatiënten in Nederland staat op één miljoen en groeit ieder jaar.
De alvleesklier van deze groep mensen geeft te weinig insuline af ten opzichte van de hoeveelheid voeding die zij tot zich nemen, met als gevolg een te hoge glucosewaarde in hun bloed. Toch wil deze grote groep mensen ook regelmatig een hapje eten buiten de deur. Wij gaan ze helpen en verwijzen ze naar een restaurant met een speciaal koolhydraatarm menu.

Hoe werkt het?
Personen die onze site bezoeken selecteren het item “Weet waar je eet” waarna op een speciale pagina van ons komen met steden en dorpen. Ze kiezen de stad of het dorp waar ze zouden willen eten en op de volgende pagina komen maximaal 3 suggesties van restaurants waar een “Weet waar je eet” menu wordt geserveerd. De drie restaurants hebben een eigen link waarop geklikt kan worden waarna ze op het “Weet waar je eet” menu van het betreffende restaurant komt. Vanaf daar neemt het restaurant het van ons over en kan eventueel een reservering gemaakt worden.

Als restaurant meedoen?
Wil je als restauranthouder mee doen dan is het als eerste noodzakelijk dat er een koolhydraatarm menu wordt geserveerd in jullie restaurant. Het menu heeft de naam “Weet waar je eet” zodat dit direct zichtbaar is voor bezoekers. Vanuit onze site wordt een link gemaakt naar dit menu zodat een bezoeker van onze site eenvoudig naar jullie “Weet waar je eet” menu wordt geleid. Informeer wel even bij ons of er niet al 3 restaurants in jullie stad of dorp bij ons ingeschreven staan. (na de start is dit eenvoudig te checken onze site) We zijn al in gesprek met een ruim aantal restaurants dus we starten heel binnenkort.

Kosten verbonden aan “Weet waar je eet”?
Er zijn geen kosten verbonden aan dit initiatief. We willen een win / win / win situatie waar wij als mHealth 24/7 jullie als restauranthouder en klanten van beide partijen voordeel aan hebben. Natuurlijk kom ik graag eens in jullie restaurant om te kijken en spreken over het menu dus een uitnodiging om jullie mooie restaurant te bezoeken zien wij graag tegemoet.

Contact?
Wanneer er vragen zijn of jullie als restaurant gaan mee doen met dit leuke initiatief stuur dan een mail naar jnvanaalsum@mhealth247.com.

     Eerste reactie

Jan Nico van Aalsum – Initiatiefnemer mHealth 24/7

Open hier een brief om aan uw favoriete restaurant te geven: Weet waar je Eet – Brief restaurant

Klik hier om terug te gaan