filo-lang

Een co-creatie samen met u als gebruiker

Een goede gezondheid is wenselijk. Door nieuwe ontwikkelingen kan technologie hier een helpende hand bieden. E-health is het gebruik van digitale toepassingen ter ondersteuning of verbetering van de gezondheid en de gezondheidszorg.

Dat is waar mHealth 24/7 een rol in wil spelen. Onze missie is om samen met de gebruiker in co-creatie de dienst uit te bouwen en daardoor een toonaangevende speler te zijn in de ontwikkeling van e-health. Daarbij willen wij bijdragen aan goede monitoring binnen de gezondheidszorg. Door middel van technologie willen wij u helpen inzicht te krijgen in uw eigen gezondheid. De gebruiker van de dienst staat dan ook centraal bij ons en bepaald samen met ons hoe en wat we ontwikkelen. Wij bieden u een dienst die gemakkelijk in gebruik is en die niet tijd of plaats gebonden is. Deze dienst draagt dus bij aan de zorg op afstand en ons doel daarbij is om uw zelfredzaamheid te vergroten.

Kernwaarden

De kernwaarden die bij onze dienst centraal staan zijn eerlijkheid en transparantie.

Eerlijkheid

mHealth 24/7 is een onafhankelijke dienst waarbij de patiënt centraal staat. Ons doel is om de dienst goed te laten werken en samen met u verder te ontwikkelen. De inkomsten die de dienst genereert worden daar dan ook voor ingezet. Dat is de hoofdzaak, zonder andere bedoelingen.

Transparantie

Door middel van de dienst krijgt u inzicht in uw eigen gezondheid. Het is ons streven dat u 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang heeft tot uw eigen gegevens. Ook kunt u ervoor kiezen anderen te autoriseren om uw gegevens in te kijken. Deze autorisatie kunt u uiteraard ieder moment weer intrekken. Wij hechten daarbij groot belang aan uw privacy en de beveiliging van uw ingevoerde gegevens. Zoals u kunt lezen in privacy en cookies werken wij met een vastgesteld protocol waarin staat beschreven hoe er met de data om wordt gegaan.