Betalen? Ja en Nee! (Tijdelijke prijsverlaging)

Vaak horen we dat een dienst als mHealth 24/7 gratis zou moeten zijn omdat diabetespatienten toch al extra veel kosten hebben. In het vorige bericht hebben we uitgelegd waarom het voor ons nodig is om geld te vragen voor deze dienst. Toch komen we jullie gedeeltelijk tegemoet met een tijdelijke prijsverlaging.

Om jullie langer kennis te laten maken met onze dienst hebben we tijdelijk de prijs van het abonnement verlaagd. Wanneer je al een abonnement hebt kun je dit tegen het gereduceerde prijs verlengen. Op deze wijze willen we samen met jullie de dienst verder uitbreiden met nieuwe functies. Ga naar onze site, download de app en registreer je zelf zodat je van onze aanbieding gebruik kunt maken. We stellen het op prijs wanneer je dit bericht deelt zodat er zoveel mogelijk mensen gebruik van kunnen maken.

De prijzen zijn tijdelijk:

  • 10 Euro voor 3 maanden gebruik
  • 15,00 Euro voor 6 maanden gebruik
  • 50 Euro voor 12 maanden gebruik

Waarom het abonnement het voordeligste en de prijs voor een jaar niet verlaad? We willen jullie laten zien welke functies we het komende jaar gaan bouwen. We gaan bijvoorbeeld een grote update bouwen betreffende de koolhydraatteller, waardoor het gemakkelijker en overzichtelijker wordt om bij te houden welke producten je hebt gegeten. Ook willen we alle voedingswaarden van een opgezocht product aan je tonen zodat je per dag een streefwaarde kunt invoer voor bijvoorbeeld het aantal calorie├źn. Heb jij wensen met betrekking tot nieuwe functies? Geef ze door in een mail aan info@mHealth247.nl