Ambassadeurs Diabetes 24/7 gezocht

Wij zijn opzoek naar 10 tot 15 ambassadeurs voor de diabetes 24/7 dienst van mHealth 24/7 die met ons de dienst uitmaken!

Met de diabetes 24/7 dienst registreer je eenvoudig je glucosewaarde en wanneer je insuline gebruikt de hoeveelheid hiervan. Met de koolhydratenteller zoek je eenvoudig producten op waarbij wij je het aantal koolhydraten tonen. Door de grafieken welke wij je tonen heb je goed zicht op je eigen gedrag en kun je stap voor stap fitter en gezonder worden.

Als ambassadeur krijg je een jaar gratis toegang tot de dienst mHealth 24/7 en mag je updates als eerste testen. Wie kan ambassadeur worden? Elke gebruiker van de diabetes 24/7 dienst kan ambassadeur worden, of je nu patiënt bent of werkzaam in het zorgveld. Wanneer je ons bericht op Facebook liked en deelt maak je kans om ambassadeur te worden.

Wanneer je type 2 diabetespatient bent kun je ook nog eens gebruik maken van het beweging- en voedingsprogramma “Geen Excuus”. Wij geven je dan per week voedingstips en een schema waarmee jij tien minuten per dag verantwoord kunt bewegen.

Wanneer jij zelf niet gebruiker van de dienst bent maar ken je wel iemand die graag als ambassadeur gebruik zou willen maken van de diabetes 24/7 dienst, tag dan deze persoon in het Facebook bericht. Wanneer jij geselecteerd wordt nemen we contact met je op en zorgen we dat je snel online bent.

We hopen binnenkort met groot nieuws te kunnen komen dus wanneer je hiervan op de hoogte wilt blijven like dan ook onze mHealth 24/7 pagina op Facebook: https://www.facebook.com/mHealth247/

Met jou hulp verdien je gratis een jaar gebruik van onze diabetes mHealth dienst!