mHealth 24/7 is Live!

Na een lang traject van ontwikkelen, programmeren en testen is het moment gekomen dat de dienst mHealth 24/7 live is gegaan.

<strong>UPDATE: Wij hebben gemerkt dat er soms problemen zijn met het registreren. Gebruik bij het registeren een password met minimaal 8 karakters waarvan in ieder geval 1 hoofdletter, 1 cijfer en een speciaal teken</strong>

<strong>PERSBERICHT</strong>

<hr />

<strong>Diabetesdienst mHealth 24/7 in de lucht
</strong>

Diabetespatiënten kunnen sinds vorige week op eenvoudige wijze hun dagelijkse waardes registreren in een nieuwe dienst. De lang verwachte app <strong><em>DIABETES 24/7</em></strong> en de daaraan gekoppelde website www.mhealth247.nl zijn gelanceerd. <em>Mobile Health Twenty Four Seven</em> helpt diabetici op eenvoudige wijze inzicht te krijgen in hun gezondheid en helpt complicaties te voorkomen.

<strong>Zelfzorg-applicatie</strong>

Met de app <strong><em>DIABETES 24/7</em></strong> kunnen alle diabetespatiënten type I en II zelf hun getelde koolhydraten, hoeveelheden insuline en glucosewaarden registreren. Door de geregistreerde gegevens inzichtelijk te maken in grafieken en trends en te vergelijken met voorgaande periodes, kan de patiënt veel betere zelfzorg toepassen. Daarnaast is het mogelijk om ouders of medisch specialisten mee te laten kijken door in te loggen op de site www.mHealth247.nl. Op basis van de historie van opgeslagen gegevens kan de medisch specialist een goed behandelplan opstellen of een lopend behandelplan bijstellen.

<strong>Diabetespatiënt centraal</strong>

Initiatiefnemer Jan Nico van Aalsum: “De dienst mHealth 24/7 is volledig gericht op de patiënt. Patiënten bepalen samen met hun verzorgers en medisch specialisten de nieuwe functies voor de toekomst. We zijn geen producent die alleen maar aan de verkoop van producten denkt, de diabetespatiënt vooruithelpen; dat vinden wij belangrijk.”

<strong>Wereld op z’n kop</strong>
Van Aalsum heeft in zijn directe omgeving te maken met diabetes. Zijn dochter heeft diabetes type 1. “Toen mijn dochter plotseling in het ziekenhuis belandde en gediagnosticeerd werd met suikerziekte, stond de wereld op z’n kop. Mensen met diabetes type I moeten zo’n zes keer per dag hun bloedsuiker meten. Zij kunnen niet zorgeloos voedsel nuttigen, zonder te berekenen hoeveel insuline nodig is ten opzichte van het aantal koolhydraten. Ik dacht: er moet iets komen om het diabetespatiënten wat makkelijker te maken. Iets wat echt toegevoegde waarde heeft. Met de steun van KPN, Deloitte en New Nexus Mobile kon ik mijn ideeën realiseren. Samen zorgen we ervoor dat mHealth24/7 een veilige dienst is, waarbij de privacy van de patiënt gewaarborgd is.”

<strong>Meer informatie</strong>

Meer informatie vind je op www.<em>mhealth247.nl</em> of download de app <strong><em>DIABETES 24/7</em></strong><em> in de App Store en Google Play</em>. Het gebruik van de app is de eerste maand gratis.

<hr />

&nbsp;

<a href=”https://itunes.apple.com/nl/app/diabetes-24-7/id1169423713?mt=8″ target=”_blank”><img class=”alignnone wp-image-838 aligncenter” src=”http://www.mhealth247.nl/wp-content/uploads/2015/10/Apple_App_Store_Logo-300×103.jpg” alt=”apple_app_store_logo” width=”224″ height=”77″ /></a>              <a href=”https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.mhealth247.diabetesappandroid” target=”_blank”><img class=”alignnone wp-image-839 aligncenter” src=”http://www.mhealth247.nl/wp-content/uploads/2015/10/google-play-logo-300×99.jpg” alt=”google-play-logo” width=”224″ height=”74″ /></a>