Mariska de Vries

Mijn naam is Mariska de Vries. Ik ben PNEI therapeut en trainer Hormoonfactor en samen met mijn man Anne Bart ben ik eigenaar van sportschool The Unit in Heerenveen. Wij werken hier met een totaalpakket van mindset, training, voeding en coaching waarbij we altijd kijken naar de mens als individu, en hierop ook onze begeleiding afstemmen.


Ik heb een passie voor lekkere, gezonde voeding én voor mensen en geniet er van om mijn klanten die aandacht en begeleiding te bieden die er voor zorgt dat ook zij weer lekker in hun vel komen te zitten. Want dit werkt door op alle vlakken in het leven.

Daarnaast ben ik ook moeder van 2 jongens van bijna 5 en 6,5, en binnenkort zal hier een klein meisje bij komen. Een gezonde lifestyle vormt de basis van ons gezin: genoeg bewegen, veel plezier maken, gezond eten (en ja hier hoort ook echt wat lekkers bij). Een juiste mindset en praktische instelling hierbij maakt ook dat dit mogelijk is, en hierover zal je zeker ook meer lezen in de the-unitblogs.

Voor mHealth 24/7 ga ik starten met het begeleidingstraject van Jan Nico en Aiske, waarin zij samen als doel hebben om binnen hun drukke leven toch ook een gezonde lifestyle aan te gaan houden en zo fit, gezond en slank te worden en blijven. Diabetes type 2 is namelijk voor een heel groot gedeelte lifestyle gerelateerd. Samen gaan wij laten zien dat er geen excuses hoeven te zijn om niet gezond en fit door en het leven te gaan. Daarbij kan je hun op de voet volgen, én zelf direct toepassen in jouw eigen leven.

Hiermee willen we je op een leuke, praktische manier inspireren én je inzichten geven wat jij zélf allemaal kan doen om jouw lifestyle positief te beïnvloeden.

Klik hier voor de website van The Unit

Hartelijke groeten,

Mariska

Lifestyle items

27-02-2017

We zijn nu inmiddels dik 2 maanden aan de slag, en ook de vorige meting was weer helemaal…

19-01-2017

Ok, als het goed is zit je goed op de rit en weer terug in het ritme zoals…

19-01-2017

Allereerst: de allerbeste wensen voor dit nieuwe jaar. Ik hoop dat je fijne feestdagen hebt gehad en genoten…

Toon meer berichten

Er zijn geen lifestyle berichten meer..