Jan Nico & Aiske

Wij zijn Jan Nico en Aiske. Jan Nico kennen jullie al als bedenker van de dienst mHealth 24/7 en Aiske (zijn vrouw) werkt als accountant.


We werken alle twee redelijk veel waardoor er weinig tijd overblijft om te sporten vinden we zelf. Het besef is er wel dat het beter zou zijn om gezond te eten maar wanneer we s’avond laat thuis komen hebben we vaak geen zin om te koken, dus wordt er regelmatig eten gehaald. Sporten doen we alle twee al een tijd niet meer waardoor er de afgelopen jaren stiekem behoorlijk wat kilo’s zijn bijgekomen.
Nu Jan Nico de dienst mHealth 24/7 heeft opgezet beseffen we ons eens te meer dat gezond eten en meer bewegen nodig is om je lichamelijk en ook geestelijk beter te voelen. Je hoofd leeg maken door te sporten of te bewegen is heerlijk en waar het eerst even iets kost krijg je er later veel meer energie van terug. Een lichaam heeft gezonde voedin
g nodig om goed of beter te presteren dus ook hierin willen wij veranderingen brengen met tips en misschien trucs. We hopen dat we jullie kunnen inspireren om met ons mee te doen en ook te ervaren dat er geen excuus hoeft te zijn om meer te bewegen en gezond te eten.

Groet Jan Nico & Aiske

Lifestyle items

Toon meer berichten

Er zijn geen lifestyle berichten meer..