Anne Bart de Vries

Mijn naam is Anne Bart de Vries. Ik ben personal en herstel trainer en samen met mijn vrouw Mariska ben ik eigenaar van sportschool The Unit in Heerenveen. Wij werken hier met een totaalpakket van mindset, training, voeding en coaching waarbij we altijd kijken naar de mens als individu, en hierop ook onze begeleiding afstemmen.


Ik ben binnen The Unit actief als personal coach en blessurebehandelaar. Personal Training is een ideale manier om intensief te werken aan jouw doel. We starten altijd eerst met een kennismakingsafspraak om dit doel te bepalen én om te zien of er een klik is, want die is voor ons absoluut noodzakelijk om een goed traject te gaan starten.

Bij The Unit werken we met Mylogenics: eenthe-unit nieuwe en effectieve behandelmethode voor blessurepreventie, -behandeling, revalidatie en prestatieverbetering. Wist je dat sommige klachten ontstaan doordat de hersenen bepaalde spieren niet goed aansturen? Met activatietechnieken optimaliseren we de aansturing, met direct resultaat. Ideaal bij chronische blessures, pijn of andere klachten.

Als personal trainer ga ik jullie begeleiden om
verantwoord in beweging te komen en laat ik zien dat dit niet alleen kan door vier keer per week in de sportschool te zijn. Door een combinatie van sportschool en thuis oefeningen doen, of zelfs alleen thuis, gaat er voor zorgen dat je je veel fitter gaat voelen.

Klik hier voor de website van The Unit

Hartelijke groeten,

Anne Bart

Lifestyle items