Een jaar gratis gebruik

Download de iOS of Android app onder aan de pagina en en maak een jaar gratis gebruik van onze dienst!.

Oke je hebt de app gedownload, en nu?

 

Registreer je via de app of de portal zodat wij weten welk type diabetes jij hebt. Wanneer je dit hebt gedaan kun je heel simpel je gemeten waardes, je gespoten insuline of gegeten koolhydraten per dag registreren. Wij zorgen er voor dat deze data veilig opgeslagen wordt en alleen voor jou beschikbaar is. Door de functie “koppelen” kun je besluiten deze informatie te delen met je arts, diabetesverpleegkundige, partner of wie dan ook. In de grafieken laten wij je zien wat je gemiddelde of opgetelde waardes zijn per dag of per week. Ook hebben we al een koolhydraatteller gemaakt waarmee je producten kunt scannen of opzoeken en de hoeveelheid koolhydraten in dit product kunt aflezen.

Is dit alles?

 

We laten je de basisversie een jaar lang vrij gebruiken om gezamenlijk met jou nieuwe functies aan de dienst toe te voegen. Gooi de app niet direct van je toestel wanneer het niet de functies bevat die je jij graag zou zien maar geef aan wat je wel verwacht zou hebben. Doormiddel van poll’s kun je aangeven welke nieuwe functies jij graag toegevoegd ziet worden. Ondertussen zijn wij druk bezig de nieuwe functies te maken en wanneer deze gereed zijn verschijnt er vanzelf een update van je app. Op deze wijze kunnen we gezamenlijk een dienst bouwen waarvan jij de bedenker bent. Denk met ons mee en vul de poll’s in op deze pagina :

Pagina met Poll’s

Moet ik na het gratis jaar betalen?

 

Wij doen ons uiterste best om de dienst zo laagdrempelig te houden als het kan. Dit zou kunnen doordat de zorgverzekeraar het gaat vergoeden of dat wij een kleine bijdrage vragen om de dienst in de lucht te houden en door te ontwikkelen. Wanneer wij een bijdrage zouden moeten vragen zal dit niet meer dan een paar euro zijn zodat iedereen de dienst kan blijven gebruiken.

Heb je nog vragen?

 

Wanneer je nog vragen hebt of er zijn onduidelijkheden, stuur een mail naar info@mHealth247.nl