Suikerfeest!

28-08-2016

Hoera! 12 augustus vierde ik mijn Suikerfeest. Ja, mijn Suikerfeest. Ik had toen officieel 1 jaar diabetes. En dat vier ik!

suikerfeestIk had natuurlijk mijn ziekenhuis foto kunnen delen van vorig jaar, want die kreeg ik in mijn neus gesmeten van Facebook als ‘herinnering’. Hoe dun en ongezond ik er daar uitzag! Dat leek mij niet geen fijne manier om bij deze dag stil te staan.

Feestje met brownies

Bij een verjaardag vier je feest. Bij een mijlpaal in je relatie ook. Maar niet me
t ziektes, kom op zeg. Maar eigenlijk is dat bij vervelende dingen juist nodig, toch?! Zo krijgt het toch een positieve wending. Een feestje en een lekkere brownie is toch een leuke manier om je 1e jaar als diabeet te vieren? Vind ik wel!

 

Oh en die brownies waren niet het enige waar ik blij van werd. Ik werd zo vrolijk van alle lieve mensen die het met mij mee hebben gevierd. Met een kop thee met suiker, met een appel, of met een pannenkoek. Super lief!

Vrolijk jubileum

De dag dat ik 1 jaar diabetes had, was ik harstikke vrolijk. Dankzij het kaartje die ik had gemaakt, dankzij de brownies maar vooral dankzij al die lieve mensen die mij steunen. Volgend jaar, maak ik er een weer een feestje van. Kom je ook?